СБУ взяла в полон бойовика ПВК "Вагнер"
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ взяла в полон бойовика ПВК "Вагнер"

СБУ взяла в полон бойовика ПВК "Вагнер"
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України повідомила, що у їхньому полоні перебуває один з бойовиків приватної військової компанії "Вагнер", він розповідає, що прийшов “звільняти” Україну.

Джерело: Телеграм СБУ

Вагнерівець у полоні СБУ 

У полоні СБУ – бойовик російської приватної військової компанії «Вагнер»

Він хизується своїм бойовим досвідом, успішними операціями в Сирії та на Донбасі у 2014-2015 роках.

Окупант вірив у казку й тепер: «…нам сказали, что мирное население будет встречать нас с улыбкой на лице и наша задача - освободить их от фашистов», - цитує його СБУ.

Втім, зазначили в СБУ, Україна зразка 2022 року - зовсім інша держава, і наші військові здатні знищити навіть найпрофесійніших окупантів.

Цього «вагнерівця», наприклад, схопили під час розвідки в районі Новоукраїнки, коли він прокладав маршрут для основних сил загарбників. Ті хотіли вийти на Херсон через Донецький напрямок.

В СБУ зазначили, що для окупантів в Україні відкритий тільки один напрямок.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський розповів, що у полоні України зараз перебуває близько 500 російських окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?