Канцлер Німеччини назвав неприпустимими образи і напади на росіян через війну
Категорія
Політика
Дата публікації

Канцлер Німеччини назвав неприпустимими образи і напади на росіян через війну

Канцлер Німеччини назвав неприпустимими образи і напади на росіян через війну
Джерело:  online.ua

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про неприпустимість образ та нападів на росіян, оскільки за війну в Україні, за його словами, відповідальний тільки Владімір Путін.

Джерело: Твіттер Шольца

Шольц вважає, що відповідальність за війну несе лише Путін

Абсолютно неприпустимо, коли у нас вихідців із Росії ображають, обзивають чи піддають фізичним нападам. Тому що це війна Путіна. Він один відповідає за це, - переконаний канцлер.

Фото - скріншот

Він також зазначив, що в Німеччині будуть допомагати переселенцям з України.

Ми надамо швидку підтримку людям, які втікають з України. Подолання цього виклику – спільне завдання для всієї нашої держави.

Шольц також подякував волонтерам.

Хочу висловити щиру подяку численним волонтерам. Ваша величезна солідарність, ваші невтомні зусилля дають нам можливість допомогти людям, які тікають від страшної війни в Україні.

Нагадаємо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський виступив з промовою у Бундестазі, після чого Шольц заявив, що продовжить надавати підтримку Україні, але виключив військове втручання НАТО.

Президент Володимир Зеленський вважає, що Німеччина докладається до побудови нової стіни у Європі, коли гальмує вступ України до європейських інституцій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?