Окупанти серйозно ув'язли в Україні та неможуть поновити наступ
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти серйозно ув'язли в Україні та неможуть поновити наступ

Окупанти серйозно ув'язли в Україні та неможуть поновити наступ
Джерело:  online.ua

Російські окупаційні війська істотно сповільнили темпи просування територією України, фактично загрузнувши, та не в силах домогтись істотного прогресу у бойових діях проти українських військових.

Джерело:  BBC

Окупанти провалили спроби захопити Україну 

Окрім цього російські загарбники мають серйозні проблеми з поставками провізії, палива для техніки. Наразі окупанти намагаються пристосуватись до умов виснажливої війни.

За словами представників розвідки США та Великої Британії, плани РФ щодо оперативного наступу зірвані, істотних успіхів не має, тому окупанти вимушені вести наступальні дії лише за окремими напрямками.

Мало того, що все йде не так, як планувалося, але, попри те, що вони пристосувалися до більш жорсткої форми ведення війни, це теж застопорилося, - зазначають представники американської розвідки.

При цьому російська авіація стала обережнішою, окупанти вимушені були визнати, що не досягли переваги у повітрянному просторі.

Спроба Росії ввести додаткові сили "явно не входила в початковий план і... демонструє, до якої міри Росія загрузла, - зазначають аналітики Пентагону.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За останніми даними представників розвідки Британії, російські окупанти щосили намагаються поновити наступ, але для цього їм не вистачає відповідного матеріального забезпечення - провізії та пального.

Проблеми логістики як і раніше посилюють невпевнене вторгнення Росії в Україну, - наголошується у звіті британської розвідки.

Так, російські солдати не змогли ефективно поповнити свої передові частини провізією і пальним через їх обмежену мобільність і відсутність переваги в повітрі.

Безперервні українські контратаки змушують Росію відволікати велику кількість військ для захисту власних ліній постачання. Це серйозно обмежує наступальний потенціал Росії, - зазначають представники британської розвідки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?