Путін у паніці: Джонсон відреагував на дії армії РФ в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін у паніці: Джонсон відреагував на дії армії РФ в Україні

Путін у паніці: Джонсон відреагував на дії армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

Британський лідер Борис Джонсон порівняв напад армії РФ на Україну із діями нацистів, а також звернув увагу на те, що перемога Москви стане "початком нової ери залякування у всій Східній Європі". Окрім того, він додав, що російський президент Володимир Путін почав по-справжньому панікувати, оскільки Україна не здається та дає гідну відсіч ворогу.

Джерело:  Sky News

Джонсон розповів про паніку Путіна через поразку в Україні

Під час свого виступу на весняній конференції британських консерваторів у Блекпулі, гостем якої також був посол України Вадим Пристайко, Джонсон повідомив, що російський президент перебуває в "повній паніці" з приводу можливої революції в Москві, і саме тому він намагається "так жорстоко погасити вогонь свободи в Україні".

Окрім того, британський лідер жорстко розкритикував "злісний і варварський напад на невинних мирних жителів", прем’єр Великої Британії також порівняв дії РФ з діями нацистів під керівництвом Адольфа Гітлера у 1940-х роках.

На переконання Бориса Джонсона, очільника Кремля не зупиниться на Україні, і що перемога Кремля розпочне "початок нової ери залякування в усій Східній Європі" і дасть "зелене світло для автократів у всьому світі".

Не можна також не згадати про те, що лейборист Гордон Браун та консерватор Джон Мейджор підтримали ідею створення спеціального трибуналу, подібного до Нюрнбергського, для розслідування дій Володимира Путіна в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?