Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає
Категорія
Україна
Дата публікації

Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає

Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає
Джерело:  online.ua

Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає, отже тепер окупанти не зможуть доставляти залізницею російську техніку з боку Білорусі.

Джерело: очільник Укрзалізниці Олександр Камишін в ефірі НВ

Укрзалізниця припинила сполучення з Білоруссю

Керівник Укрзалізниці Олександр Камишін звернувсядо білоруських залізничників і закликав не виконувати злочинні накази.

Я звертався до білоруських залізничників не виконувати злочинні накази и не вести російські воєнні ешелони в Україну. Я можу сказати, що сполучення між Білоруссю та Україною немає, – розповів він.

Водночас Камишін відмовився зазначити, з якого моменту відсутнє сполучення між країнами, аби не нашкодити білоруським залізничникам.

Я не можу уточнювати деталі, але я вдячний білоруським залізничникам за те, що вони роблять… Я вірю, що ці люди зможуть зупинити роботу залізниці Білорусі за напрямком перевезень військових ешелонів в бік України, – додав Камишін.

Наразі залізничні шляхи у непридатному стані, підтвердив Камишін, відтак російська техніка з боку Білорусі не зможе проходити.

Нагадаємо, що 26 лютого українська сторона підірвала залізничні вузли, що зв'язують українську залізницю з Російськими залізницями.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?