Путін змінив тактику у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін змінив тактику у війні проти України

Путін змінив тактику у війні проти України
Джерело:  online.ua

За інформацією американської розвідки, а також представників Пентагону та Білого дому, кремлівський диктатор Володимир Путін більше не планує захоплення Києва. На томість російська окупаційна армія планує захопити Схід та Південь України.

Джерело: The Wall Street Journal 

Путін планує захопити Схід та Південь України

Зокрема, представники адміністрації президента США Джо Байдена зазначають, що Кремль намагатиметься змусити Україну відмовитись від південних та східних регіонів.

РФ конче потрібен сухопутний коридор між південною та східною Україною та анексованим Кримом.

У Білому домі також прогнозують посилення обстрілів житлових кварталів великих міст кремлівськими окупантами з метою змусити президента України Володимира Зеленського погодитись на умови Кремля.

У разі відхилення Україною вимог кремлівського диктатора він планує продовжити війну, намагаючись захопити всю територію України.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Представники Білого дому зазначають, що Путін повертається до перевіренної тактики облоги.

У таком разі за словами представників американського президента, ракетні та артилерійські обстріли населенних пунктів в Україні, а також авіаудари можуть тривати не один місяць.

Офіційні особи США зазначають, що Путін може розширити свої військові цілі, якщо його збройні сили почнуть досягати більшого успіху.

Статус столиці залишається відкритим питанням, і, враховуючи потужний опір України, незрозуміло, чи російські військові зможуть зібрати достатньо військ, щоб щільно оточити Київ і взяти столицю.

Уточнюється, що інтерпретація стратегії Путіна не є результатом офіційної оцінки розвідувального співтовариства, а є точкою зору деяких офіційних осіб США, які мають доступ до секретної інформації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?