Окупанти використали майже увесь свій резерв у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти використали майже увесь свій резерв у війні проти України

Окупанти використали майже увесь свій резерв у війні проти України
Джерело:  online.ua

За словами керівника Київської ОВА Олександра Павлюка, усі підрозділи окупаційної армії РФ, сформовані для нападу на Україну, вже задіяні у бойових діях.

Джерело: "Радіо Свобода"

Окупанти використали всі сили для нападу на Україну 

Все, що формувалося для першого удару, вже введено. Останні резерви кидаються зараз туди, де Операція об’єднаних сил. Буквально 3 дні назад бачив там введення нових груп. Тут ми бачимо пересування одного-двух резервів, поки інших не бачимо. Ми знаємо що формуються відповідні резервні частини, проводиться в Росії частково прихована мобілізація, противник намагається наростити сили, щоб продовжити виконання задачі, - зазначив Павлюк.

Павлюк зазначив, що оскільки окупанти задіяли всі резерви та терплять великі втрати на тлі провалу наступальної операції, вони формують смуги оборони, щоб якомога довше утримувати зайняті позиції.

В Київській області вони в основному закріпилися. Роблять смугу, очікуючи резерви. По півдню в багатьох місцях вони також закріпляються. По сходу, де вийшли до наших позицій, також закріпляються. Територія Бучі та Гостомеля поки що під окупацією. Що Буча, що Гостомель. Там поки ніяких дій ми зробити не зможемо. Нам треба втримати противника в тих його спробах перейти річку Ірпінь та продовжити наступ на Київ. Поки що потенціал не дає нам можливості перейти до наступальних дій в цьому напрямку. Тільки локальні, - повідомив очільник Київщини.

За його словами, локальні бої дуже виснажують сили окупантів.

Українські захисники поки нарощують свій потенціал. І вичікують, коли супротивник виснажиться… Все залежить від того, чи буде в нього потенціал. Від цього буде далі залежати перебіг бойових дій, - підкреслив Павлюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?