Макрон увосьме поговорив з Путіним про припинення вогню в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон увосьме поговорив з Путіним про припинення вогню в Україні

Макрон увосьме поговорив з Путіним про припинення вогню в Україні
Джерело:  online.ua

22 березня Президент Франції Еммануель Макрон протягом години говорив телефоном з президентом РФ Владіміром Путіним, але не зміг домовитися про припинення вогню.

Джерело: Le Figaro

У Єлисейському палаці опублікували відповідну заяву після завершення переговорів.

Немає іншого виходу, крім припинення вогню та сумлінних переговорів Росії з Україною. Президент Республіки підтримує Україну, - вказано в заяві.

Це вже восьма телефонна розмова Макрона з російським лідером із початку вторгнення в Україну 24 лютого.

Домовленості поки немає, але президент Макрон як і раніше переконаний у необхідності продовжувати свої зусилля, - сказав співрозмовник видання в адміністрації французького президента.

У Кремлі про розмову відзвітували однією фразою про те, що розмова відбулася з ініціативи французької сторони і "продовжено докладний обмін думками щодо ситуації навколо України, у тому числі про перебіг переговорів між російськими та українськими представниками".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?