Окупанти знову змінили тактику
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти знову змінили тактику

Окупанти знову змінили тактику
Джерело:  online.ua

Представники Пентагону повідомляють, що окупаційні війська РФ значно відступили на схід від Києва.

Джерело: "Голос Америки"

Окупанти задіють нову тактику у війні проти України

Наразі російські окупаційні війська облаштовують обороні позиції на схід від української столиці та практично не просуваються вперед.

Зазначається, що українським війсковим вдалось відкинути значні сили окупантів на 20-30 км від Києва.

До цього військові окупаційної армії РФ перебували у 20-30 км від української столиці на сході і північному сході, та зараз вимушені були відступити на 55 км.

Основні зусилля наразі окупанти спрямовують на наступ на Донбасі, зокрема, в районі Луганську та Донецьку.

У США впевнені, що Росія віддає пріоритет бойовим діям в цьому регіоні. Їх головною метою є кружляння українських військових на сході країни, щоб не дати ЗСУ можливості відійти на захід для захисту інших міст.

Фото -  facebook.com/GeneralStaff.ua

У той же час мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що окупаційні війська вже будують військову базу у місті, використовуючи місцевий аеродром.

Окупанти мають намір прикриватися мирним населенням міста та обстрілювати позиції ЗСУ.

Поруч з Мелітополем знаходиться наша військова база, аеродром, який має важливе значення. Саме туди прилетіли перші ракети з РФ, щоб знищити наш аеродром. Сьогодні росіяни будують там свою військову базу, з якої також здійснюють запуски ракет по всіх містах не тільки Запорізької області, а й України в цілому. Росіяни спеціально наражають на небезпеку мирне населення, роблячи їх заручниками та живим щитом у воєнний час, - зазначив Федоров.

Мер висловив надію, що в окупантів вистачить сміливості не наражати місцевих жителів на небезпеку.

Мер також повідомив, що росіяни приходять з обшуками до батьків міських журналістів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?