Пєсков нарешті пояснив медійне "зникнення" Шойгу
Категорія
Світ
Дата публікації

Пєсков нарешті пояснив медійне "зникнення" Шойгу

Пєсков нарешті пояснив медійне "зникнення" Шойгу
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков нарешті вирішив пояснити відсутність у медійному просторі очільника Міністерства оборони Росії Сергія Шойгу. За словами прессекретаря президента РФ, той має "зараз багато турбот".

Джерело: "Медуза"

Пєсков відповів, куди зник глава Міноборони РФ Сергій Шойгу

Слухайте, у міністра оборони зараз багато клопотів, як ви розумієте. Йде спеціальна військова операція. Звичайно, зараз не зовсім час для медійної активності. Це цілком зрозуміло, - заявив Дмитро Пєсков.

На прохання прокоментувати повідомлення видання "Агентство" про нібито проблеми зі здоров'ям російського міністра Пєсков сказав: "Не потрібно слухати видання "Агентство" і порадив звернутися до Міноборони РФ.

Володимир Путін та Сергій Шойгу (фото - facebook.com/mod.mil.rus)

Як уже згадувалося раніше, 23 березня російські журналісти звернули увагу на те, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу перестав з'являтися у публічному просторі з 11 березня - що важливо розуміти, його не було видно 12 днів із 28, поки триває війна в Україні.

Окрім того, що цікаво, після 11 березня не повідомлялося і про заходи за участю глави генштабу Росії Валерія Герасимова.
На переконання секретаря РНБО Олексія Данілова, зникнення з медійного простору ключових силовиків РФ вказує на те, що в Кремлі наразі почалося з’ясування стосунків через провал армії РФ в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?