Російське командування хоче закінчити війну до 9 травня — Генштаб ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Російське командування хоче закінчити війну до 9 травня — Генштаб ЗСУ

Російське командування хоче закінчити війну до 9 травня — Генштаб ЗСУ
Джерело:  online.ua

Серед військових РФ проводиться пропагандистська робота, яка нав’язує думки, що війну необхідно завершити до 9 травня 2022 року

Джерело: Фейсбук Генштабу ЗСУ

РФ хоче закінчити війну до 9 травня

Не зважаючи на значні втрати та деморалізований особовий склад військово-політичне керівництво РФ не відмовляється від продовження війни проти України, - повідомили в Генштабі.

Ворог продовжує знищення інфраструктури мирних міст та сіл України, грубо порушуючи правила ведення війни та нехтуючи виконанням вимог Міжнародного гуманітарного права.

За наявною інформацією, серед особового складу збройних сил російської федерації постійно проводиться пропагандистська робота, яка нав’язує думки, що війну необхідно завершити до 9 травня 2022 року, - зазначили в Генштабі.

Також там доповіли, що більшість медичних установ в населених пунктах неподалік території України, зайняті пораненими солдатами РФ.

Не зважаючи на активні заходи підрозділів федеральної служби безпеки, росгвардії та інформаційно-психологічних операцій, які здійснюють свою діяльність на тимчасово зайнятій території України, російські окупанти стикаються з величезними труднощами з контролю за населенням на зазначених територіях.

У місті Докучаївськ Донецької області окупантами створено фільтраційний табір для цивільних осіб, які намагаються залишити Маріуполь. Із затриманими людьми каральні органи ФСБ РФ проводять так звані фільтрувальні заходи.

В районах населених пунктів Кремінна та Рубіжне зафіксовано факти насильної евакуації окупантами громадян України та вивезення їх на територію Воронезької області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?