Україні не доведеться йти на територіальні поступки — Байден
Категорія
Політика
Дата публікації

Україні не доведеться йти на територіальні поступки — Байден

Україні не доведеться йти на територіальні поступки — Байден
Джерело:  online.ua

Президент США Джо Байден вважає, що Україна сама повинна вирішувати, чи йти їй на територіальні поступки заради припинення вогню, але не вірить, що Україні доведеться піти на це.

Джерело: Інтерфакс

Це повністю рішення України. Нічого про Україну без України. Я не вірю, що їм доведеться піти на це. Є переговори, дискусії, частиною яких я не є, які включають українців. Вони повинні ухвалювати це рішення, - сказав Байден на пресконференції в Брюсселі в четвер.

Так Байден відповів на запитання журналіста про те, чи варто Україні піти на територіальні поступки заради досягнення режиму припинення вогню.

Нагадаємо, що Байден також виступив за виключення Росії з G20, проте при цьому він припустив, що може не досягти цієї мети.

Так. Проте рішення залежить від самої групи G20, - сказав він у четвер на пресконференції в Брюсселі, відповідаючи на питання про те, чи підтримує він ідею виключення РФ з G20 у світлі її вторгнення в Україну.

Якщо це не вдасться зробити, тоді нам слід запросити Україну на зустріч, - додав Байден, говорячи про саміт G20, який має відбутися пізніше у 2022 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?