У верхівці РФ сваряться через провал плану "взяти Київ за три дні" — Данілов
Категорія
Політика
Дата публікації

У верхівці РФ сваряться через провал плану "взяти Київ за три дні" — Данілов

У верхівці РФ сваряться через провал плану "взяти Київ за три дні" — Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів, що у військово-політичному керівництві Росії зараз напружена ситуація - там з'ясовують стосунки через плани взяти Київ за три дні, які провалились.

Джерело: ефір телемарафону

Данілов повідомив про напругу у військово-політичному керівництві Росії

Зараз триває з'ясування стосунків всередині військово-політичного керівництва російської федерації. Зараз там доволі напружена ситуація, всі доводять, що не вони винні в тому, що за три дні не взяли Київ... Зараз там звільнення частини генералів, а іншу частину наші Збройні Сили звільняють вантажем "200". На нас це ніяк не впливає, - сказав Данілов.

Секретар РНБО зазначив, що російські війська будуть переформатовуватись, тому що їм не вдалося швидко захопити нашу країну, але це не значить, що загроза зникла і вони склали руки і підняли білий прапор.

Ми чітко усвідомлюємо, що перемога буде за нами, бо люди світла завжди перемагають, а ми і є люди світла, - наголосив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?