В ОП відреагували на ракетні удари окупантів по Львову
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП відреагували на ракетні удари окупантів по Львову

В ОП відреагували на ракетні удари окупантів по Львову
Джерело:  online.ua

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак зазначив, що обстріли Львова у той час як у Варшаві виступав президент США Джо Байден, це спроба налякати дипломатичні місії, які зараз розташовані у місті, та українців.

Джерело: Телеграм Єрмака

Росіяни вдарили ракетами по Львову

Ракетні удари росіян по місту Львів - це спроба налякати українців, дипломатів демократичних країн, які знаходяться в місті. Україну точно не злякати такими злочинами росіян, а західним партнерам хочу вкотре сказати - закрийте небо, покажіть силу, таку, як показує українська армія в боротьбі з російською, - написав Єрмак.

Нагадаємо, що 26 березня російські загарбники двічі обстріляли місто Львів.

Перший раз внаслідок двох ракетних ударів загорівся один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо. За попередньою інформацією, через це постраждали 5 людей.

Вдруге було завдано три удари. Зараз триває гасіння пожеж. На місцях падіння боєприпасів працюють відповідні служби. Голова Львівської ОВА Максим Козицький каже, що під час нового удару поблизу Львова сталися ще три потужні вибухи.

Наразі відомо, що постраждала лише інфраструктура, житлові будинки цілі. Було вибито вікна в одній зі шкіл. Постраждалих немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?