Хакери Anonymous оприлюднили наказ Міноборони РФ про створення фейків щодо полонених
Категорія
Технології
Дата публікації

Хакери Anonymous оприлюднили наказ Міноборони РФ про створення фейків щодо полонених

Хакери Anonymous оприлюднили наказ Міноборони РФ про створення фейків щодо полонених
Джерело:  online.ua

28 березня хакери групи Anonymous оприлюднили документ Міністерства оборони РФ, який підписаний т.в.о міністром оборони РФ Дмитром Булгаковим. У наказі йдеться про підготовку фейкових відео, де "українські військові" повинні знущатися над "російськими військовополоненими". 

Джерело: Твіттер Anonymous

Хакери підтвердили фейки РФ

З Росії просочився документ з метою зняти пропагандистські відео з метою дискредитації ставлення українських військових до військовополонених, - написали хакери.

Наказ видано і підписано 21 березня.

Наказую:

Створити і поширити серію відеоматеріалів з демонстрацією нелюдського ставлення військовослужбовців Збройних сил України та націоналістичних формувань на території України стосовно полонених, котрі висловили власне бажання здатися в полон.

Створити і поширити серію графічних матеріалів, із доказами фактів використання підставних осіб під час зйомок брифінгів службовців збройних сил РФ, які опинилися в полоні. Також, спростувати факт залучення ЗС РФ військовослужбовців, що несуть військову службу по призову, - вказано в наказі.

Фото - twitter.com/YourAnonNews

У документі вказано, що причиною створення фейків є нормальне поводження українських військових з російськими полоненими, що створює у солдатів РФ “почуття безкарності” і провокує їх частіше здаватися.

Варто зазначити, що указ підписаний не міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, якого тривалий час не бачили на публіці.

На даний момент невідомо, чи справжнім є цей документ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?