Путін не має залишитися при владі: Байден пояснив свою репліку про режим в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін не має залишитися при владі: Байден пояснив свою репліку про режим в РФ

Путін не має залишитися при владі: Байден пояснив свою репліку про режим в РФ
Джерело:  online.ua

Президент США Джо Байден заявив, що йому байдуже, що думає Володимир Путін про його коментар про те, що він не повинен бути при владі в Росії.

Джерело: CNN

Байден не відмовляється від своїх слів про Путіна

Мені байдуже, що він думає. Він буде робити те, що збирається робити, - сказав Байден на запитання репортера, чи він стурбований тим, що Путін побачить це зауваження як ескалацію.

Байден сказав, що він скептично ставиться до того, що на Путіна може вплинути будь-яка стороння подія, включаючи його зауваження.

Враховуючи його недавню поведінку, люди повинні розуміти, що він збирається робити те, що, на його думку, повинен робити, і крапка. На нього ніхто не впливає, включаючи, на жаль, його власних радників. Це хлопець, який йде в такт власному барабанщику. І думка, що він збирається зробити щось, тому що я сказав, ким він є і що я думаю, є просто не раціональною, - сказав Байден в Білому домі.

Президент США Джо Байден заявив, що не відмовляється від своїх зауважень про те, що президент Володимир Путін не може залишатися при владі.

Я нічого не беру назад, — сказав президент Байден, підкресливши, що він не закликає до повалення режиму в РФ, а висловлює думку, засновану на своїх емоціях від того дня.

Я висловлював моральне обурення, яке я відчував щодо того, як Путін себе поводить та щодо дій цієї людини. Я тоді щойно прийшов від тих сімей, — сказав він, маючи на увазі українських біженців у Варшаві.

Президент США сказав, що йому не шкода за свої слова.

Я висловлював саме те, що сказав — я висловлював моральне обурення, яке відчував до цієї людини. Я не говорив про зміну влади. І я думаю, що ви знаєте, якщо він продовжить цей курс, він стане вигненцем у всьому світі, і хто знає, як це відобразиться на його підтримці в РФ, - сказав Байден.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?