У Путіна відповіли на зиклики росіян "йти до кінця" у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна відповіли на зиклики росіян "йти до кінця" у війні проти України

У Путіна відповіли на зиклики росіян "йти до кінця" у війні проти України
Джерело:  online.ua

30 березня незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков відреагував на заклики деяких росіян воювати в Україні до кінця та заявив, що "ніяких Сталінградів не має бути".

Джерело: росЗМІ

Кремль відреагував на зиклики росіян "йти до кінця" в Україні

Ніяких Сталінградів у нас у календарі немає і не повинно бути. Це перше. А головне, що тут не повинно бути місця емоціям. Переговорами займаються професіонали. Потрібно довіряти їм. Позиція російської сторони добре відома. Вона логічна, має дуже міцну підоснову. І власне, ця позиція не змінювалася. Продовжуємо працювати. А емоції давайте залишимо нашим ворогам, - цинічно заявив прессекретар Володимира Путіна.

Дмитро Пєсков (фото - Kremlin.ru)

Як уже згадувалося раніше, 29 березня, після завершення переговорів з Україною у Стамбулі, Росія пообіцяла, що кардинально скоротить бойові дії на київському та чернігівському напрямках — з такою заявою виступив очільник російської делегації Володимир Мединський.

Зразу ж після цієї заяви багато росіян почали критикувати дії офіційної Москви та закликати армію РФ продовжувати війну.

Команда українського лідера Володимира Зеленського повідомляє, що наразі не бачить виконання обіцянок з боку Кремля.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?