Російські загарбники обстріляли Дніпропетровщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські загарбники обстріляли Дніпропетровщину

Російські загарбники обстріляли Дніпропетровщину
Джерело:  online.ua

30 березня загарбники завдали ракетного удару по Дніпропетровській області. У результаті у Дніпрі знищено нафтобазу, а у Новомосковську ракета влучила в завод. В обох випадках постраждалих немає.

Джерело: Телеграм Дніпропетровської ОВА та голови Дніпропетровської обласної ради

Ракетні удари по Дніпропетровській області

У Новомосковську унаслідок ракетного удару знищена нафтобаза.

Ворожі атаки по нашій області. У Дніпрі ракета влучила у нафтобазу. У Новомосковську - в один із заводів. Загиблих немає. На місці працюють рятувальники та правоохоронці, - йдеться у повідомленні ОВА.

О 20.15 у Дніпрі пролунав вибух.

Вже ввечері ворог завдав удар з повітря в обласному центрі. Дві ракети влучили в нафтобазу, повну палива. Об‘єкт знищено. Уламками іншої ракети пошкоджено ще два бензовози. Постраждалих або загиблих немає, — повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Також за його словами, у середу окупанти вчинили провокацію з території Херсонської області - обстріляли територію Апостолівської громади. Постраждалих немає, ушкоджених об’єктів - також.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?