В Британії заявили про підштовхування України на поступки Кремлю
Категорія
Політика
Дата публікації

В Британії заявили про підштовхування України на поступки Кремлю

В Британії заявили про підштовхування України на поступки Кремлю
Джерело:  online.ua

Британський уряд на чолі з прем'єром Борисом Джонсом висловив стурбованість тиском західних партнерів України на команду президента Володимира Зеленського щодо завершення кремлівської агресії та принизливих поступок російському диктатору Володимиру Путіну.

Джерело:  The Times

На Україну тиснуть щодо принизливих поступок Кремлю 

На думку представників британського уряду, це може призвести до заключення угоди на вкрай невігдних для України умовах, що знову зробить Київ залежним від кремлівського агресора Путіна.

В уряді Джонсона заявляють, що американські, французькі та німецькі дипломати активно вчиняють тиск на команду президента Володимира Зеленського та підштовхують піти на значні поступки кремлівському режиму Путіна.

Уряд Великої Британії підкреслив, що союзники занадто прагнуть укласти мирну угоду з кремлівськими агресорами.

Володимир Зеленський (фото - president.gov.ua)

Зазначається, що в останній розмові прем''єр Джонсон закликав Володимира Зеленського не відступатись.

За словами британського прем'єра, Путін "брехун і хуліган", що використовує переговори, щоб вимотати Україну та змусити піти на поступки.

Між тим, на думку колишнього працівника британської розвідки MI6 Крістофера Стіла, Володимир Путін не буде брати участь в укладені мирної угоди щодо закінчення кремлівської зброїної агресії проти України.

Стіл зазначає, що наразі існує дуже висока ймовірність, що Путіна може усунути від влади, його ж власне оточення.

Я не бачу, як ми можемо довіряти Путіну в будь-якій мирній угоді, яка буде укладена зараз, і я не бачу, як ми зможемо вести з ним нормально справи надалі, - зазначив колишній розвідник.

Щодо можливості підписання мирної угоди між Україною та РФ Стіл висловився у бік того, що така угода рано чи пізно буде підписана.

Я думаю, що все закінчиться якоюсь угодою, але я думаю, що до цієї угоди ще далеко, і я думаю, що в ній, швидше за все, не буде Володимира Путіна... Думаю, що він цілком може бути відсторонений від вищого керівництва, або навіть, можливо, вбитий своїми людьми, - припускає колишній представник британської розвідки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?