Лавров вигадав нову причину для заперечень воєнних злочинів у Бучі
Категорія
Україна
Дата публікації

Лавров вигадав нову причину для заперечень воєнних злочинів у Бучі

Лавров вигадав нову причину для заперечень воєнних злочинів у Бучі
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вигадав новий спосіб відхреститися від злочинів РФ на Київщині. Тепер міністр говорить, що привертаючи увагу до звірств РФ у Бучі, Україна хоче зірвати переговори.

Джерело: МЗС РФ

Лавров звинуватив Україну у зриванні переговорів через Бучу

Виникає питання: у чому причина цієї відвертої, брехливої провокації, правдивість якої виправдати просто неможливо? Ми схильні думати, що причина полягає в бажанні знайти привід зірвати переговори, що ведуться... Українська сторона вже після Стамбула стала відігравати назад, намагалася висувати все нові умови, а як тільки західні ЗМІ розігнали "фальшивку" про місто Буча, українські переговорники спробували взагалі перервати переговорний процес, - заявив Лавров.

Лавров сказав, що ходу переговорів не піде на користь, якщо Україна говоритиме про "якісь додаткові кроки від РФ".

Лавров визнав, що Україна категорично відмовляється обговорювати денацифікацію, демілітаризацію та "проблему" російської мови.

При цьому російський міністр заявив, що Росія не погодиться виводити свої війська і щоб потім в Україні відбувався референдум щодо позаблокового статусу. Лавров переживає, що українці не підтримають ідею позаблокового статусу і тоді доведеться повертатися до "переговорного процесу".

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?