В НАТО обговорюють поставки Україні важкого озброєння
Категорія
Україна
Дата публікації

В НАТО обговорюють поставки Україні важкого озброєння

В НАТО обговорюють поставки Україні важкого озброєння
Джерело:  online.ua

Генсек НАТО Єнс Столтенберг повідомив, що в четвер, 7 квітня, міністри МЗС країн-членів Альянсу обговорюватимуть питання поставок Україні важкого озброєння для протидії збройній агресії кремлівської окупаційної армії.

Джерело: сайт НАТО

Україна може отримати важку зброю від НАТО 

Є нагальна потреба далі підтримувати Україну. На нашій зустрічі з міністрами закордонних справ країн НАТО пізніше, я впевнений, що ми обговоримо потребу більшої кількості систем ППО, протитанкової зброї, легкої, але і також важчої зброї, і багато інших видів підтримки України, - зазначив Столтенберг.

За словами очільника Альянсу, Україна отримує і буде отримувати військову допомогу від НАТО з метою забезпечення права на самооборону.

У той же час російські окупанти не припиняють збройну агресію проти України ані на хвилину.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Зокрема, протягом ночі 7 квітня окупаційні війська РФ безперервно обстрілювали житлові райони Харкова. Окрім цього здійснювались ракетні атаки на населений пункт Лозова.

Штурм Новотошківського окупантами провалився. Тому були посилені обстріли цього населенного пункту, а також Сєвєродонецька та Лисичанська.

У наслідок обстрілів в лікарні Сєвєродонецька загорівся дах, а в Лисичанську палають житлові будинки.

Окрім цього під обстріли потрапили Новодружеськ та Тошківка.

Вночі вогнеборці впоралися зі стихією після займання даху лікарні в Сєвєродонецьку, щонайменше 10 будинків зайнялося полум’ям, ще у багатьох багатоповерхівках вибиті вікна, пошкоджено дах.

Повітряних ударів та обстрілів збоку ворожої артилерії зазнали Мар'їнка та Новомихайлівка на Донетчині.

Під обстрілами перебувають Авдіївка, Очеретинська ТГ, Торецька ТГ.

Українські військові тримають оборону центральних районів оточенного та розбомбленного окупантам Маріуполя.

На Херсонщині в останню добу було багато вибухів, зокрема, запусків Градів. Є повідомлення про зруйновані будинки, школи, поранених та загиблих.

Область потребує гуманітарної допомоги та евакуації людей, зокрема, Бериславський район та села на кордоні з Миколаївщиною, - повідомляють представники Херсонської ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?