В ОП заявили про небажання деяких партнерів України припиняти бізнес з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП заявили про небажання деяких партнерів України припиняти бізнес з РФ

В ОП заявили про небажання деяких партнерів України припиняти бізнес з РФ
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк зазначив, що бажання деяких західних партнерів України зберігти бізнес-відносини з РФ трохи затягує війну проти України.

Джерело: Twitter-сторінка Михайла Подоляка

Західні партнери України не поспішають припиняти відносини з Кремлем 

44 дні смерті, крові, ненависті, яку принесла РФ на землю. Це достатньо часу зрозуміти, хто є хто, хто на що здатен і хто й куди в кінці дійде. Україна буде перемагати... Після Бучі, після Гостомеля, Бородянки, Макарова та Краматорська вчорашнього - після цього у нас точно немає іншого вибору, аніж довести, що Україна - дуже сильна та потужна держава, - зазначив Подоляк.

За словами радника керівника ОП, наразі окупаційна армія РФ концентрується на проведенні наступу на Донбасі, бажаючі довести світу, що вони вміють воювати.

Вони хочуть там отримати перевагу у десятки разів і спробувати зламати наших хлопців. Це не вийде. Але є й інша сторона росіян - сторона "російського нацизму". Ми, на жаль, отримали вже повне свідчення того, як вони "воюють" з цивільними громадянами, як вони ґвалтують, вбивають дітей, ламають та спалюють все, бо це і є суть "руського міра, - наголосив Подоляк.

Представник ОП зазначив, що дехто з західних партнерів України досі марить бажанням зберігти власні бізнес-відносини з РФ, чим трохи затягують війну.

Але знову ж таки - 44-й день війни, Україна перемагає, а Росія точно довела, що це нелюдська цивілізація, яка має зникнути з мапи... - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?