В ОП назвали умову зустрічі Зеленського з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП назвали умову зустрічі Зеленського з Путіним

В ОП назвали умову зустрічі Зеленського з Путіним
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що зустріч Володимира Зеленського з кремлівським диктатором Володимиром Путіним може відбутись тільки після перемоги України над кремлівською окупаційною армією на Донбасі.

Джерело: Ефір Всеукраїнського телемарафону

В ОП впевнені у перемозі України над окупантами на Донбасі 

Говорити про те, що через тиждень ми зустрінемося на рівні президентів, через два - ні, це буде не так відбуватися. Україна вже готова до великих битв. Україна має у цих битвах здобути перемогу, у тому числі - на Донбасі. І після цього Україна отримає більш істотну переговорну позицію, з якою може диктувати певні умови. Після цього президенти зустрічатимуться. Це може тривати два тижні, може тривати три, - зазначив Подоляк.

Радник керівника ОП наголосив, що Україна вже заплатила і продовжує платити дуже високу ціну за отримання гарантій безпеки у майбутньому, однак не відмовиться від битви за власний суверенітет та територіальну цілісність.

Я хочу, щоб усі розуміли в Україні: так, важко, ми щодня втрачаємо людей, інфраструктуру. Ми платимо дуже високу ціну. Але Росія має позбутися своїх імперських ілюзій. Україна - це єдина держава на сьогодні у світі, яка це зробить. І скільки на це треба часу, вже немає різниці. Ми робитимемо все, щоб отримати певні, наголошую, дуже потужні гарантії безпеки для України, щоб назавжди закрити свої кордони від імперських амбіцій таких країн, як Російська Федерація, - підкреслив Подоляк.

За його словами, президент Володимир Зеленський буде готовий провести переговори з представниками Кремля чи з самим диктатором Путіним лише за умови отримання абсолютно чітких позицій для цього.

У той же час ще один представник ОП Олексій Арестович повідомив про початок першого етапу наступу окупантів на Донбасі.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Окупанти спробують проводити наступ одночасно з півночі та з півдня. Зараз усі чекають на другий ешелон. А другий ешелон: це десять БТГ, які приїжджають із Далекого Сходу, останні, п'ята армія; печаль, - зазначив Арестович.

Радник керівника ОП зазначив, що резервні підрозділи окупантів, перекинуті з Далекого Сходу ще не дістались позицій на Донбасі, а відведені з півночі України військові підрозділи окупантів не готові повернутись до війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?