Окупанти намагаються прорвати оборону на сході України — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти намагаються прорвати оборону на сході України — Генштаб

Окупанти намагаються прорвати оборону на сході України — Генштаб
Джерело:  online.ua

У Генштабі повідомили, що очікуються спроби прорвати українську оборону та здійснити просування до районів населених пунктів Сєверодонецьк, Попасна, Авдіївка та Курахове.

Джерело: Фейсбук Генштабу ЗСУ

Ворог намагається завершити підготовку для наступу на сході

Тривають заходи щодо перегрупування, нарощування системи управління та матеріально-технічного забезпечення військ противника. Окупанти здійснюють переміщення батальйонних тактичних груп зі складу Східного та Центрального військових округів до прикордонних з Україною районів Бєлгородської, Воронезької та Курської областей, - повідомили в Генштабі.

На Слобожанському напрямку окупанти продовжують частково блокувати місто Харків.

Не полишають спроб прорвати оборону українських військ у районі міста Ізюм, проводять розвідку імовірних напрямків подальших дій.

Не виключається нарощування зусиль противником у напрямку на Слов’янськ, частиною сил - на Барвінкове. Існує ймовірність активізації бойових дій за місто Харків.

На Донецькому і Таврійському напрямках противник зосереджує основні зусилля на взятті під контроль населених пунктів Попасна, Рубіжне, Нижнє і Новобахмутівка.

Окупанти не полишають спроб взяти під повний контроль місто Маріуполь.

З метою посилення системи протиповітряної оборони на Донецькому напрямку окупанти здійснили переміщення дивізіону зенітних ракетних комплексів середньої дальності С-350 “Вітязь” до району міста Таганрог Ростовської області, - зазанчили в Генштабі.

На Південнобузькому напрямку ворог намагався відновити своє положення - зайняти втрачені позиції в районі населеного пункту Осокорівка.

Імовірно, ворог намагатиметься здійснити спробу виходу на адміністративні кордони Херсонської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?