Макрон назвав параною Путіна однією з причин війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон назвав параною Путіна однією з причин війни

Макрон назвав параною Путіна однією з причин війни
Джерело:  online.ua

За словами президента Франції Еммануеля Макрона, кремлівський диктатор Володимир Путін вирішив напасти на Україну через глибоку образу на Захід, яка переросла в серйозну параною.

Джерело:   BFM TV  із посиланням на Le Point

Путін одержимий загрозою збоку України та Заходу 

Макрон зазначив, що наразі кремлівський диктатор зосередився на захоплені Донбасу, та прагне здобути перемогу до сакральної дати 9 травня.

На думку президента Франції, Путіна найближчим часом, скоріш всього, не вдасться посадити за стіл переговорів.

І ізоляція Путіна тільки зміцнила ситуацію після санкцій 2014 року. Роль COVID також не слід недооцінювати... Він місяцями перебував у Сочі, замикався, мало спілкувався з іншими політиками. Якщо він більше ні з ким не розмовляє, то ми не знаємо, наскільки далеко він зможе зайти, - зазначив Макрон.

У той же час очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив про значні успіхи українських військових в районах населених пунктів Рогань та Дергачі.

Ми маємо значні успіхи – на жаль, не про всіх ми вам можемо повідомляти – на Роганському, Дергачівському напрямках. Ворог зазнає значних втрат із Ізюмського напрямку – серед живої сили, серед своєї броньованої техніки. Це залишається найгарячішою точкою на території області. Ми зробимо все можливе, щоб не пропустити окупантів у Луганську та Донецьку області через Ізюмський напрямок, - зазначив Синєгубов.

За його словами, окупанти продовжують тероризувати місцеве населення Харківщини.

На жаль, за добу по області внаслідок обстрілів окупантів постраждали 22 мирні жителі, з них – троє дітей. Загинули – семеро людей. Дворічний хлопчик, який отримав поранення від обстрілу кілька днів тому, помер у лікарні, - зазначив очільник ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?