Італія закриває порти для російських кораблів в рамках санкцій ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Італія закриває порти для російських кораблів в рамках санкцій ЄС

Італія закриває порти для російських кораблів в рамках санкцій ЄС
Джерело:  online.ua

З 17 квітня італійські порти не пускатимуть російські кораблі, а також заборона поширюватиметься на судна, які змінили прапор після 24 лютого.

Джерело:  TGcom24

Італія закриває порти для Росії

Цей захід міститься в циркулярі Головного командування адміністрації італійських портів, який виконує директиву Європейського Союзу від 8 квітня, згідно з якою були введені додаткові санкції проти Росії.

Судна, які зараз знаходяться в італійських портах, зазначається в циркулярі, повинні будуть покинути їх відразу після "завершення їх комерційної діяльності".

Відповідно до європейського законодавства, в документі зазначено, що цей захід не поширюється на судна, які потребують допомоги або притулку, доступу до портів з міркувань безпеки на морі або які врятували життя на морі.

Раніше Італія домовилася з Алжиром про збільшення імпорту газу на заміну російському.

Нагадаємо, в Київ повернувся посол Італії П’єр Франческо Дзадзо. Посольство повноцінно відновить роботу з понеділка, 18 квітня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?