ЗСУ пішли в контрнаступ і відтіснили росіян від Харкова
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ пішли в контрнаступ і відтіснили росіян від Харкова

ЗСУ пішли в контрнаступ і відтіснили росіян від Харкова
Джерело:  online.ua

Під час контрнаступу ЗСУ звільнили три села на Харківщині та відтіснили ворогів далі від Харкова. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Джерело: голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

 ЗСУ звільнили три села на Харківщині

У Харківській області наші захисники проводять кілька успішних операцій, відтісняючи окупантів подалі від обласного центру. У результаті контрнаступу ЗСУ звільнили Базаліївку, Леб‘яже, частину Кутузівки. У районі села Мала Рогань наші підрозділи просунулися далі на схід, - сказав Синєгубов.

Збройні Сили України продовжують ефективно стримувати окупантів на інших напрямках від Харкова.

Днями реактивним вогнем 81-ї окрема аеромобільна бригада під Харковом знищила 5 російських танків, 10 броньованих одиниць техніки. Близько сотні окупантів вже не зможуть атакувати, ніколи, - уточнив Синєгубов.

Він підкреслив, що всі спроби ворога захопити Харків були і будуть марними та призведуть лише до ще більших втрат серед окупантів.

Місто під надійним захистом ЗСУ, ми не раз повторювали, що прорахували всі сценарії росіян. І до всіх ми добре підготувалися, - попередив Синєгубов.

Він закликав усіх містян бути пильними та обережними, не нехтувати сигналами тривоги та без нагальної потреби не залишатися на вулиці. Обстріли окупантів хаотичні та жорстокі. Щодня є загиблі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?