Війська РФ розпочали наступ у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ розпочали наступ у Запорізькій області

Війська РФ розпочали наступ у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Очільник Запорізької ОВА Олександр Старух зазначив, що окупаційна армія РФ розпочала масований наступ в районі міста Пологи в Запорізькій області.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти почали масований наступ у Запорізькій області 

На лінії зіткнення у Запорізькій області під Пологами загострилася ситуація, ЗСУ тримають лінію зіткнення, але наступ масований, - зазначив Старух.

За його словами, протягом місяця на лінії зіткнення у Запорізькій області були бої різної інтенсивності. Але за останню добу вони значно активізувалися, також посилилися ворожі обстріли населених пунктів.

У той же час радник керівника ОП Михайло Подоляк зазначив, що для України не має різниці у які стадії перебуває війна РФ проти України.

Донбас. "Друга фаза спецоперації". Друга, третя, десята? Вже не має жодного значення. Чому? Тому що це те саме, що "візьмемо Київ за 72 години". Просто росіяни люблять розповідати казки. А насправді буде лише те, що потрібно Україні. Для нас немає різниці, в якій фазі і скільки нищити російських представників, російську армію, які не вміють воювати, а вміють вбивати людей, руйнувати інфраструктуру, цивільну інфраструктуру, - наголосив представник ОП.

Він вважає, що Росія намагається продемонструвати усьому світові свою варварську цивілізацію, яку необхідно ізолювати. Україна ж, зі свого боку, допоможе країні-окупантові із цим завданням.

Ну добре, вони підуть сьогодні на Донбасі, вони втратять ще певну кількість своїх людей, яку вони не вважають за людей. Добре, ми в цьому їм також допоможемо, - зазначив Подоляк.

Він додав, що Україна, насамперед, намагається вберегти якомога більшу кількість людей та інфраструктуру, щоб після завершення війни перебудуватися після цієї навали.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?