Путін наказав заблокувати українських військових на "Азовсталі" в Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін наказав заблокувати українських військових на "Азовсталі" в Маріуполі

Путін наказав заблокувати українських військових на "Азовсталі" в Маріуполі
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін наказав окупаційній армії Р відмовитись від штурму позицій українських військових на території підприємства "Азовсталь" в оточенному Маріуполі, а просто заблокувати українських захисників там.

Джерело: сайт Кремля

Путін відмовився від штурму "Азовсталі"  

В Кремлі цинічно повідомили, що Путін вважає штурм "Азовсталі" в Маріуполі недоцільним.

Повідомляється, що сьогодні російський президент заслухав звіт міністра оборони Сергія Шойгу про перебіг повномасштабної війни проти України та ситуацію в Маріуполі.

Пропонований штурм промислової зони вважаю недоцільним. Наказую скасувати. Це той випадок, коли ми повинні думати, - тобто ми завжди повинні думати, але в даному випадку тим більше, - про збереження життя і здоров'я наших солдатів і офіцерів. Не треба лізти в ці катакомби і повзати там під землею цими промисловими об'єктами. Заблокуйте цю промислову зону так, щоб муха не пролетіла, - заявив кремлівський диктатор.

Між тим радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк допустив, що війна Кремля проти України може завершитись переговорами між українським лідером Володимиром Зеленським та Путіним.

Це те, над чим працює сьогодні команда юристів, консультантів і переговорна група з української сторони. Відповідно, ми сподіваємося, що позиції президента Володимира Зеленського будуть надзвичайно міцними на цих переговорах, - зазначив Подоляк.

Михайло Подоляк ( фото - president.gov.ua)

Представник ОП висловив сподівання, що Зеленський зможе донести до кремлівського диктатора ключові, принципові для нашої держави речі.

Ресурсів у них достатньо, ракет достатньо, бомбардувати наші міста вони, на жаль, продовжують. У них іще є жива сила й техніка, яку їм не шкода знищити на наших полях. Тому давайте почекаємо якийсь час, і тоді ми зможемо вже судити про позиції сторін, насамперед президента України, на майбутніх двосторонніх зустрічах, - зауважив представник ОП.

За його словами, вже найближчий тиждень-півтора буде зрозуміло, як розвиватимуться події.

У Збройних Сил України немає іншого шляху, як здобувати сьогодні тактичні перемоги на сході країни. Це принципово важливо, щоб ми залишилися вільними, не жили в таборі. На жаль, українські військові сплачують за це високу ціну - віддають свої життя, - наголосив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?