Українські військові на сході та півдні нанесли окупантам страшенні втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові на сході та півдні нанесли окупантам страшенні втрати

Українські військові на сході та півдні нанесли окупантам страшенні втрати
Джерело:  online.ua

Представники Штабу ООС повідомили, що за минулу добу військові ЗСУ відбили на Донбасі 8 ворожих атак, знищивши до 50 одиниць військової техніки російських окупантів.

Джерело: Facebook-сторінка Штабу ООС

Українські військові героїчно відбивають всі атаки окупантів на Донбасі 

Зокрема, українськими військовими за добу знищено на сході України  9 танків, 3 артилерійські системи, 18 одиниць броньованої техніки, одну бойову броньовану машину, 13 одиниць автомобільної техніки і один паливозаправник.

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили 4 безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10".

У той же час представники ОТУ "Схід" повідомили, про відбиття 3 ворожих атак на сході України та ліквідацію близько 130 військових окупаційної армії.

Також наша артилерія наносила вогневе ураження по скупченню особового складу та техніки. В результаті чого було знищено склад з паливом та боєприпасами. Тривають бої, - зазначають представники східного військового командування.

Втрати ворога склали:

  • особового складу – до 130

  • танків – 3

  • БМП – 3

  • БТР – 4

  • ББМ – 1

  • АТ – 13

  • БПЛА – 2.

На території Херсонської та Миколаєвської областей, за інформацією Оперативного командування "Південь", за минулу добу ліквідовано 38 військових окупаційної армії РФ та 9 одиниць військової техніки.

Ситуація на Херсонщині і Миколаївщині залишається стабільно напруженою. Противник продовжує оборонні дій по зайнятому рубежу. Інтенсивність обстрілів наших позицій залишається високою. Однак, силами охорони та оборони півдня продовжується ведення бойових дії по всій лінії вогню. Нашими підрозділами та силами авіації протягом доби нанесено ураження 19 цілей противника, - зазначають представники південного військового командування.

В районі Олександрівки знищено три броньованих ворожих "Тигри", біля Молодецького – три системи реактивного залпового вогню, на Миколаївщині та Херсонщині – по одному безпілотнику-розвіднику.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?