У США заявили про серйозну загрозу для оборони армії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У США заявили про серйозну загрозу для оборони армії РФ

У США заявили про серйозну загрозу для оборони армії РФ
Джерело:  online.ua

Згідно з даними аналітиків з Інституту вивчення війни, міжнаціональна напруга між осетинами та російськими військовими сіє розкол у 42-му гвардійському мотострілецькому полку, які обороняються від контрнаступу ЗСУ на Запоріжжі. Це може створити додаткову загрозу для оборони армії РФ.

Джерело:  ISW

Що загрожує російській обороні — відповідь аналітиків

Як вдалося дізнатися американським аналітикам, мобілізований з республіки Північна Осетія-Аланія Арсен Теміраєв, який служить у 70-му гвардійському мотострілецькому полку, 25 вересня опублікував відео, у якому стверджує, що російські військові 70-го полку побили Теміраєва та ще двох бійців 71-го гвардійського мотострілецького полку.

За словами Теміраєва, військова поліція запитала про його етнічну приналежність, та сказала, що "Росія для росіян".

Постраждалий солдат РФ заявив, що військова поліція побила його та інших військовослужбовців через те, що місцевий житель Токмака стверджував, що солдати вчиняли сексуальне насильство над дітьми.

Сам Теміраєв продовжує це все заперечувати.

Думав, що нацисти по інший (український - ред.) бік, а виявляється, вони (нацисти - ред.) серед нас.

На переконання американських аналітиків, міжетнічна напруга між російськими підрозділами, які діють на передовій і в тилу Запорізької області, може створити нову серйозну проблему для російської оборони та згуртованості ворожих підрозділів на тлі нещодавніх успіхів ЗСУ на цьому напрямку.

Розвідка Британії зафіксувала ще одну серйозну проблему армії РФ

Нещодавно Міноборони Великої Британії помітило незвично швидкий темп зміни командирів одного з найпрестижніших повітряно-десантних полків Росії з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Як вважають іноземні розвідники, це вказує на ще одну серйозну проблему ворожих військ.

Досвід 247-го полку вказує на суттєве виснаження і високий рівень плинності кадрів у російських збройних силах, які воюють проти України, навіть серед відносно високопоставлених офіцерів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?