У "Культурному десанті" назвали прізвища зірок, які відмовляються їхати до військових
Категорія
Культура
Дата публікації

У "Культурному десанті" назвали прізвища зірок, які відмовляються їхати до військових

У "Культурному десанті" назвали прізвища зірок, які відмовляються їхати до військових
Джерело:  online.ua

За словами одного з представників "Культурного десанту" Саші Чемерова, українські артисти Тіна Кароль та Антон Велбой (Wellboy) неодноразово відмовлялася приїздити з концертами до воїнів ЗСУ. Чемеров припускає, що одна з головним причин такої поведінки наших зірок — страх.

Джерело: Аліна Доротюк

Як уже згадувалося раніше, Коля Сєрга та Мойсей Бондаренко створили "Культурний десант", який приїжджає співати та виступати перед бійцями ЗСУ. Його учасниками стали чимало українських артистів, однак деякі з них все-таки відмовляються їхати на фронт.

Чому Тіна Кароль не поспішає їхати до захисників

Нещодавно Коля Сєрга заявив, що українська попдіва обіцяла приїхати до наших воїнів, але за кілька днів до виступу відмовлялась.

Цю інформацію також підтвердив Саша Чемеров. За його словами, зірка не лише не приїжджала, але й не виконувала обіцянки.

Я знаю про цю ситуацію. Це був не один раз. Три чи чотири рази так було. І, окрім цього, було обіцяно якусь машину, яка не приїхала. Наскільки я знаю і розумію, Тіна просто боїться в принципі. Як я думаю собі, а її причину в неї треба спитати, – зазначив співак.

Варто звернути увагу на те, що Тіна – не єдина, хто вчиняв подібним чином. Як виявилося, потішити наших захисників своєю творчістю також не поспішає Антон Велбой (Wellboy) та багато інших.

Він морозився їхати, а потім, коли в нього наламалася його кар'єра, він почав прямо (говорити - ред.): "Візьміть мене із собою", але ми його вже не брали", – розповів Саша Чемеров.

Що Коля Сєрга говорив про Тіну Кароль та як на це реагували її фанати

За словами українського артиста, Тіну Кароль часто обіцяла поїхати до захисників, однак за день-два до події завжди "з'їжджала".

Ну, їй страшно було. І я розумію, що в неї є якісь причини, але базова – просто страх. Може, вона до госпіталів приєднається, – припустив Коля Сєрга.

Фанати співачки розлютилися після таких заяв і показали відео виступів Тіни Кароль перед захисниками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?