Матраци: як вигідно купити в інтернеті
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Матраци: як вигідно купити в інтернеті

Матраци: як вигідно купити в інтернеті
Джерело:  M.ua

Хочете створити зручне спальне місце і зберегти якомога більше коштів? Агрегатор цін M.ua допоможе підібрати підходящу модель і продавця з найвигіднішими умовами.

Як економити з агрегатором цін

Десятки компаній випускають матраци різних конфігурацій, а їх продажем займаються сотні магазинів. Сервіс MagaZilla створений для того, щоб покупець міг знайти відповідний товар з мінімальними витратами.

З M.ua можна економити:

  1. Час. У базі сайту зібрані пропозиції сотень онлайн-продавців, які не потрібно шукати самостійно. Зручна каталогізація та спеціальні функції пошуку дозволять знайти відповідний матрац всього за кілька хвилин. Вся необхідна довідкова інформація, оглядові статті, рейтинги та поради додаються.

  2. Гроші. Агрегатор цін надає актуальну інформацію про вартість матраців в різних інтернет-магазинах. Для кожного товару вказується розкид цін, точна вартість по продавцям, а також прямі посилання на пропозиції продавців.

МагаЗілла не рекламує і не продає матраци — сайт надає повну і чесну інформацію, яка допоможе покупцеві зробити кращий вибір.

Переваги та можливості

Хочете швидко знаходити і порівнювати моделі одного виробника або однакових габаритів? Потрібен список матраців зі спеціальними можливостями? Користувачі агрегатора цін можуть користуватися функціоналом сайту:

  1. Пошуком за назвою і моделлю. Введіть в рядок пошуку найменування або номер пристрою частково або повністю: система підбере всі можливі відповідності.

  2. Пошуком за параметрами. Уточніть вимоги до майбутньої покупки і перерахуйте необхідні властивості «матраца мрії».

  3. Порівняльною таблицею моделей і конфігурацій. Не перемикайтеся між сторінками — переглядайте властивості обраних матраців в динамічно сформованій таблиці.

  4. Історією пошуку. Повертайтеся до недавно переглянутих товарів, не користуючись історією браузера.

  5. Списком обраних товарів. Зберігайте найкращі моделі для подальшого перегляду і вивчення.

MagaZilla пояснить всі спеціальні терміни й особливості підбору матраців за характеристиками: у форму пошуку вбудована коротка довідка.

У підборі за параметрами можна вказувати:

  • вартість;

  • бренд;

  • тип;

  • жорсткість;

  • наповнювач;

  • ширину;

  • глибину;

  • висоту;

  • країну виробництва;

  • кількість шарів;

  • щільність пружин;

  • максимальне навантаження на місце.

У розділі додаткових можливостей вказуються: власний каркас, різна жорсткість сторін; ефект пам'яті, мультизональність, зима-літо, кругла форма, вакуумна упаковка, антиалергенні властивості.

Вибирайте відповідні матраци, кращі ціни і зручні умови доставки за допомогою M.ua: всі переваги сайту доступні користувачам безкоштовно і цілодобово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?