Moschino Funny: пробуджує весняний аромат
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Moschino Funny: пробуджує весняний аромат

Moschino Funny: пробуджує весняний аромат
Джерело:  parfumeria.ua

Як і любові, Moschino Funny кожен вік підвладний. Здавалося б, грайлива назва визначає юність власниць цієї парфюмованої води. Але навіть дами старшого віку належно оцінюють легкість, ніжність і свіжість аромату.

Перші нотки — апельсин, червона смородина і рожевий перець. Фруктово-ягідний мікс Moschino Funny заворожує своєю енергією, активністю та безпосередністю. Ніби сама весна потрапила у флакон. Сміливість і амбітність — ось що відчувається в цьому парфумі. Він чудово підходить тим, хто не бачить меж у досягненні цілей, хто сміливо крокує назустріч мрії.

При цьому середні ноти значно спокійніші. Жасмин і зелений чай показують, що при всій силі й енергії власниці аромату цінують спокій, ніжність, тепло і затишок. І завершальний акорд — тонкі, ледве вловимі нотки моху і кедрового дерева. Витончений нюанс зможуть відчути лише справжні цінителі парфюмованої музики.

Moschino Funny — це ансамбль, на який чекаєш протягом всієї зими. У ньому виразно чути перше тепле весняне сонце, звук капелі, аромат цвітіння і пробудження. Власниці цього парфуму підкреслюють, що вже настала весна, яка дарує радість і енергію після довгого зимового застою.

Бренд Moschino існує з 1983 року, а в 1986 була відкрита парфумерна лінія виробництва. До неї Франко Москіно, творець бренду, підійшов з такою ж неординарністю, як і до одягу. В одному рекламному ролику була інструкція із застосування туалетної води. Там було написано, що духи потрібно нанести на декольте, зап'ястя і шию, після чого з незворушним виглядом пройтися повз чоловіка. Доводити чоловічу стать до кипіння слід повільно. Тому користуватися парфумами необхідно обережно — не розпорошувати на занадто гарячі тіла. І крім того, виробник не несе відповідальність за надлишок чоловіків, полеглих до ніг жінок. В цей текст вкладена вся суть бренду Moschino — гумор, непересічність і шарм.

Moschino Funny — історія створення

Над цим ароматом працював француз Антоніо Мезандью, парфумер з діда-прадіда. Багато його робіт приховують якусь таємницю, яку можна розкрити, скориставшись туалетною водою. Основна родзинка духів Moschino Funny полягає в їх індивідуальності. На кожній дівчині аромат буде розкриватися по-своєму, створюючи особливий, унікальний відтінок, властивий тільки їй. Якщо аромат не справив належного враження з першого разу, то варто спробувати його трохи пізніше — він обов'язково заграє новими нотками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?