Зірка улюбленого серіалу Кейт Міддлтон засвітила стрункі ноги: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Зірка улюбленого серіалу Кейт Міддлтон засвітила стрункі ноги: з'явилися фото

Зірка улюбленого серіалу Кейт Міддлтон засвітила стрункі ноги: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Актриса Джоан Фроггатт (Joanne Frroggatt), яка виконала роль Анни Сміт в серіалі «Абатство Даунтон», захопила всіх, з'явившись на ранкове телешоу в короткій сукні, яка не приховувала стрункі ноги.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Сукня від Giambattista Valli's також прекрасно гармоніювала з довгим світлим волоссям Джоан.


Актриса під час телепередачі розповіла про те, як її колеги чекають нового сценарію Джуліана Феллоуза, який недавно заявив, що готує мюзикл «Абатство Даунтон», але не всім акторам, які п'ять років знімалися в улюбленому серіалі герцогині Кембриджської Кейт Мілллтон, знайдеться місце в адаптованій версії.


"Не у всіх є музичний талант", - підкреслив Феллоуз.




«Ми всі чули, що сценарій готовий, і схрестили пальці», - зізналася Джоан. "Я буду стрибати від радості, якщо мені запропонують грати", - додала вона.


З чуток, Феллоуз дуже хоче роздобути згоду Дами Меггі Сміт - виконавиці ролі графині Вайолет Кроулі. Вона - знаменитість, без неї «Абатство ...» дуже сильно програє.


Відзначимо, що Джоан Фроггатт отримала в минулому році «Золотий глобус», перемігши в номінації «Краща актриса другого плану в телесеріалі».


Нагадаємо, що 19 вересня, в Лос-Анджелесі пройшла 68 церемонія нагородження "Еммі" - головної нагороди в галузі телебачення. Кращим драматичним серіалом стала "Гра престолів".









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?