Естонія розкрила ще один підступний план Путіна щодо України та НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Естонія розкрила ще один підступний план Путіна щодо України та НАТО

Естонія розкрила ще один підступний план Путіна щодо України та НАТО
Джерело:  online.ua

Лідер Естонії Алар Каріс переконаний, що одна із найголовніших цілей очільника Кремля Володимира Путіна — остаточно розсварити союзників по НАТО.

Джерело: портал  ERR

Естонія розповіла про ще один план Путіна стосовно України та НАТО

Ми неодмінно маємо бути обережними. Страх - дуже сильне почуття. Я не думаю, що когось слід боятися, просто слід займатися стримуванням. Треба бути на одній хвилі з союзниками і не дозволяти вносити розкол у наші відносини, що, зрозуміло, є однією з цілей сьогоднішньої Росії – посварити нас тут один з одним. Як зі Сходу на Захід, так і з Півночі на Південь, посварити також із США, - наголосив президент Естонії.

На переконання Алара Каріса, у відносинах із офіційною Москвою членам НАТО важливо зберігати єдність.

Україна заявила, що хоче бути учасницею безпекових консультацій США, ЄС чи НАТО з Росією

Очільник МЗС Дмитро Кулеба наголосив, що Україна повинна брати участь у безпекових консультаціях США, ЄС чи НАТО з РФ.

Першою і головною темою розмови США, ЄС чи НАТО з Росією має бути завершення міжнародного збройного конфлікту в Європі, агресії РФ проти України. Питання євроатлантичної безпеки нині вирішується в Україні, тому Україна має брати участь у безпекових консультаціях на цю тему, - наголосив український дипломат.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно офіційний Брюссель почав вимагати, щоб його інтереси також були представлені на майбутніх перемовинах із Росією щодо питань безпеки в Європі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?