Отримаєте по яйцях — в ЄС жорстко пригрозили Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Отримаєте по яйцях — в ЄС жорстко пригрозили Путіну

Отримаєте по яйцях — в ЄС жорстко пригрозили Путіну
Джерело:  online.ua

Колишній очільник Міністерства закордонних справ Польщі та чинний депутат Європейського парламенту Радослав Сікорський у різкій манері відреагував на заяву скандального російського дипломата Сергія Лаврова про НАТО. 

Джерело: Твіттер-сторінка Радослава Сікорського

Польський політик Сікорський кинув виклик Путіну через Україну

Представник Європейського парламенту вирішив прокоментував твіт посольства Росії у Великій Британії, яке виклало думку глави МЗС Росії.

Російський дипломат почав стверджувати, що "НАТО став суто геополітичним проєктом, спрямованим на захоплення територій, які осиротіли внаслідок розпаду Організації Варшавського договору і Радянського Союзу".

Радослав Сікорський не зміг промовчати, прочитвши заяву Сергія Лаврова й звернувся до команди очільника Кремля Володимира Путіна.

Усвідомте, російське посольство, раз і назавжди, мовою, яку ви можете зрозуміти. Ми не осиротіли, тому що ви не були нашим татком. Швидше серійним гвалтівником. Ось чому за вами не сумують. А якщо спробуєте ще раз, отримаєте по яйцях, – пригрозив польський політик.

Що відомо про переговори США та РФ щодо України й НАТО

Як уже згадувалося раніше, 10 січня у Женеві стартувала серія перемовин щодо безпекових ультиматумів команди російського президента Володимира Путіна.

Під час перших офіційних перемовин з делегацією США офіційна Москва висунула принципові умови, без яких вважає прогрес в інших питаннях малоймовірним. Усі вони стосуються так званих "гарантій безпеки" та діяльності Альянсу на території країн-членів, які приєдналися до НАТО після 1997 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?