Захарова цинічно відреагувала на погрози польського політика
Категорія
Політика
Дата публікації

Захарова цинічно відреагувала на погрози польського політика

Захарова цинічно відреагувала на погрози польського політика
Джерело:  online.ua

11 січня скандальна російська дипломатка та офіційна представниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова озвучила свою реакцію на заяву європейського депутата Радослава Сікорського щодо того, що Росія "отримає по яйцях" за насильство. Остання іронічно відповіла, що назва її країни має жіночий рід.

Джерело:  Telegram  Марії Захарової

У Путіна відповіли на погрози польського політика Сікорського

Євродепутат від Польщі та екс-голова польського МЗС Радослав Сікорський пообіцяв, що Росія "отримає по яйцях". Його слова стали відповіддю міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову, який заявив, що НАТО є геополітичним проєктом з освоєння територій, що залишилися після розпаду Організації Варшавського договору. Росія – жіночого роду. Вочевидь, Сікорський став жертвою концепції ґендерного різноманіття, - йдеться в заяві Марії Захарової.

Що відомо про новий конфлікт між Польщею та РФ

Нещодавно колишній очільник Міністерства закордонних справ Польщі та чинний депутат Європарламенту Радослав Сікорський прокоментував тезу російського дипломата Сергія Лаврова про НАТО.

Останній почав скаржитися, що "НАТО став суто геополітичним проєктом, спрямованим на захоплення територій, що осиротіли внаслідок розпаду Організації Варшавського договору та Радянського Союзу". Це затвітило посольство РФ у Великій Британії.

Ми не осиротіли, тому що ви не були нашим батьком. Радше серійним ґвалтівником. Ось чому за вами не сумують. А якщо спробуєте ще раз, отримаєте по яйцях, - відповів на заяву Лаврова Радослав Сікорський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?