Зеленський терміново скликає РНБО через провокації РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново скликає РНБО через провокації РФ

Зеленський терміново скликає РНБО через провокації РФ
Джерело:  online.ua

24 січня офіційно стало відомо, що глава держави Володимир Зеленський екстрено скликає засідання Ради національної безпеки й оборони.

Джерело: співрозмовник "УП" у апараті РНБО

Зеленський скликає РНБО 24 січня через загрозу з боку РФ

За попередніми даними, засідання почнеться о 17:00.

Інсайдери в Раді національної безпеки і оборони звертають увагу на те, що під час засідання будуть розглядати питання заходів із забезпечення національної безпеки від внутрішніх та зовнішніх загроз, поточного стану справ в економіці, енергетиці, протидії пандемії коронавірусної хвороби тощо.

Окрім того, наголошується, що на 18:30 запланований брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова.

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Що відомо про можливий напад РФ на Україну

Як уже згадувалося раніше, нещодавно Міністерство закордонних справ Британії почало стверджувати, що змогло викрити докази змови щодо встановлення проросійської влади в Україні на тлі планів Володимира Путіна про вторгнення в Україну.

Офіційна Москва назвала "дезінформацією та провокаційною діяльністю" заяву британської влади про те, що Кремль планує привести до влади в Україні проросійського лідера.

Після цього американські медіа підтвердили, що Білий дім володіє подібними до Британії даними про плани Кремля щодо України.

На дані Лондона уже відверагував сам Євген Мураєв.

Це якась глупість. Мені вже чотири роки заборонено в'їзд в Росію. Якби у мене були активи в Росії, вони були би замороженими, хоча в мене там ніколи не було нічого. Ви можете подивитися викладену мною програму – у нас з ними різне бачення розвитку країни. Україна має бути сильною і суверенною державною. Тому складно уявити, щоб у мене була якась комунікація з росіянами. Я вважаю, що та інформація, яку ми зараз бачимо - це непрофесіоналізм. Тому я сподіваюся на вибачення, - заявив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?