Війська РФ можуть десантуватися у Києві для ліквідації вищого керівництва України, - ОП
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ можуть десантуватися у Києві для ліквідації вищого керівництва України, - ОП

Війська РФ можуть десантуватися у Києві для ліквідації вищого керівництва України, - ОП
Джерело:  online.ua

В Офісі президента назвали дві тактичні цілі Росії - відібрати території та завдати удару по керівництву України. На Банковій попередили, що російські війська можуть десантуватися у Києві для ліквідації вищого керівництва України.

Джерело: брифінг радника глави офісу президента Михайла Подоляка

Війська РФ можуть десантуватися у Києві

Подоляк пояснив, що ключове завдання та мета Росії на даний момент – прибрати керівництво України, створити максимальну паніку, щоб не було легітимної влади.

Він попередив, що зараз Росія спробує дестабілізувати ситуацію у великих містах, зокрема у Харкові та Києві. Подоляк закликав зберігати спокій і наголосив, що ситуація абсолютно контрольована.

Вторгнення Росії до України

Під час брифінгу Подоляк також повідомив, що зараз йдуть запеклі бої у напрямку Сум, біля Харкова та на півдні України, зокрема у Херсонській та Одеській областях.

Тактика росіян ясна - вони хочуть відсікти частину країни. І вони входять масштабними колонами. ЗСУ там працюють досить ефективно та завдають великих втрат росіянам, - сказав Подоляк.

Радник голова ОП додав, що зараз важливою є допомога всіх українців армії. Він нагадав, що основа оборони України від збройної агресії Росії – це не лише армія, а й громадяни.

Тому необхідно підтримувати нормальну роботу державних інституцій, нормальну роботу підприємств, забезпечення людей необхідними товарами та послугами. Це те, чим може допомогти кожен громадянин на своєму місці, - наголосив Подоляк.

Тим часом, міністр оборони України Олексій Рєзніков закликає всіх українців, хто готовий тримати зброю, вступати до лав тероборони. Процедура максимально спрощена – потрібен лише паспорт.

Насамперед це стосується Харкова, Києва, Запоріжжя, Херсона, Миколаєва, Одеси, Чернігова, Сум, Житомира, Рівного, Луцька, Дніпра, Донецької та Луганської областей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?