З території Білорусі випустили 4 балістичні ракети по Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

З території Білорусі випустили 4 балістичні ракети по Україні

З території Білорусі випустили 4 балістичні ракети по Україні
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив про ракетний обстріл України з Білорусі. У південно-західному напрямку випущено 4 балістичні ракети.

Джерело: F acebook Залужного

З території Республіки Білорусь випущено 4 балістичні ракети у південно-західному напрямку, - повідомив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ зауважив, що зараз спостерігається напружена ситуація на Північному та Південному напрямках. Ведуться бої за Гостомельський аеродром, а також міста Генічеськ, Скадовськ, Чаплінка.

Закликаю резервістів тероборони та всіх, хто може тримати зброю в руках, знищувати окупантів! Разом до Перемоги! – написав Залужний.

Вторгнення Росії до України

З 5 ранку 24 лютого Збройні Сили України ведуть напружені бойові дії на напрямках висування противника.

  • У Чорноморській операційній зоні Збройних Сил України використовують безпілотні літальні апарати Байрактар.

  • На напрямку Рудня (Білорусь) – Виступовичі (Україна) противник намагався перетнути державний кордон силами двох танків, бронетранспортерів та автомобільної техніки. Внаслідок бою ворог зазнав втрат: знищено 5 бронетранспортерів та автомобіль.

  • Зупинено наступ танків противника в районі Путивля.

Російські війська завдали вже понад 30 ракетно-бомбових ударів по аеродромах, військових складах та об'єктах у багатьох регіонах, включаючи західні області України. Вздовж держкордону з РФ та Білоруссю агресор розпочав артилерійські обстріли, за ними кордон намагається перетнути військова техніка.

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що українській армії вдалося утримати лінію оборони та відкинути російських окупантів на сході України. Міністр заявив, що вороги вже втратили шість літаків, два вертольоти, п'ять танків.

План ворога зламати нас не спрацював. Україна бореться та бореться успішно. Збройні сили України завдали окупантам відчутних втрат. Сьогодні десятки, якщо не сотні трун із ворогами поїдуть назад до Росії, — сказав Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?