Українські військові героїчно обороняють аеродром в Гостомелі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові героїчно обороняють аеродром в Гостомелі

Українські військові героїчно обороняють аеродром в Гостомелі
Джерело:  online.ua

Українські військові з тактичної групи сил оборони ЗСУ продовжують тримати оборону аеродрому в Гостомелі, що під Києвом, відбивачи атаки ворога.

Джерело: Facebook-сторінка сухопутних військ

Українські військові тримають оборону стратегічного аеродрому В Гостомелі 

Зокрема, повідомляється, що військовим вдалось знищити колону ворожої військової техніки під Гостомелем та змусити російських окупантів відступити.

У той же час українські військові відбили наступ військових РФ в районі Трьохізбенки у Луганській області.

За інформацією Міноборони України, Бронегрупа російсько-окупаційних військ намагалася прорвати оборону українських військ в районі населеного пункту Трьохізбенка.

В результаті героїчної оборони українські військовослужбовці знищили 2 російські танки і 1 БМП, змусивши ворога відступити.

Окрім цього звуки вибухів лунають у Ворзелі, та у районах столиці Оболонь та Виноградар.

Очевидці повідомляють, що 2 БТР без розпізнавальних знаків рухаються у напрямку Куренівки по вулиці Новокостянтинівській.

Також стверджується, що на вул. Борщагівська біля КПІ у бік Окружної проїхали три вантажівки без номерів із людьми без розпізнавальних знаків.

Повідомляється, про звуки пострілів в районі Мінського масива, де за попередньою інформацією, були спроби висадки ворожого десанту.

За інформацією мєра Херсона Ігоря Колихаєва, вночі тривали важкі бої під Херсоном, де ворог намагався встановити контроль за Антонівським мостом.

Ви прокинулися (з тих, хто спав) в Україні – і це на сьогодні головна новина з огляду на те, що зараз відбувається у нашій країні. Вночі були тяжкі бої за Антонівський міст. Він досі лишається під нашим контролем. Вчора під обстріл потрапив друг Херсона, меценат та волонтер, депутат міськради Юрій Рожков, котрий у цей момент допомагав нашим військовим. Стан його тяжкий. Паралельно депутати міськради організовують допомогу нашій теробороні – речами, продуктами, медикаментами. Комунальний транспорт у місто випустили. Працює безкоштовно. АЛЕ! ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання: без крайньої потреби на вулиці не виходити і не виїжджати. Залишайтеся вдома! - повідомив Колихаєв.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?