У Києві ракета влучила в житловий будинок
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві ракета влучила в житловий будинок

У Києві ракета влучила в житловий будинок
Джерело:  online.ua

Близько 9 ранку 26 лютого у Києві у житловий будинок на вулиці Лобановського влучила ракета. На місці працюють рятувальники. Кількість постраждалих уточнюється.

Джерело: ДСНС

Ракета влучила у будинок на Лобановського - фото, відео

Рятувальники повідомили, що ракета влучила у багатоповерхівку, розташовану за адресою Лобановського, 6 а. Це район міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни). Попадання снаряда сталося в районі 17-18 поверхів.

Ще один найлютіший злочин агресора: ракета влучила у будинок на Солом'янці! Гаага, готуй наручники на військових злочинців! – написав у Facebook надзвичайний та повноважний посол України у Ватикані Андрій Юраш.

Відомо, що поблизу висотки, куди влучила ракета, немає військових об'єктів. Будинок знаходиться неподалік пологового будинку № 5. Через дорогу від пошкодженої будівлі - медустанова.

За попередніми даними, загиблих і постраждалих внаслідок влучення ракети у будинок немає. Але ДСНС опубліковало відео, де показано, як рятувальники несуть на руках поранену жінку.

Момент влучення ракети у будинок на Лобановського - відео

У Києві поранено 35 людей, 2 з них – діти

Станом на ранок 26 лютого у Києві внаслідок бойових дій противника поранено 35 людей, з них 2 – діти. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Він наголосив, що російських військ у Києві немає, але діють ворожі ДРГ.

Мер попередив, що військові, правоохоронці та тероборона облаштовуватимуть блокпости, тому пересування містом буде обмежене та ускладнене. Кличко запевнив, що усі об'єкти критичної інфраструктури працюють, громадський транспорт їздить у кількості, достатній для перевезення працівників критичної інфраструктури міста.

Найбезпечніше – залишайтесь у укриттях, бо ворог атакуватиме з повітря, - написав Кличко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?