Зеленський озвучив втрати РФ за 6 днів війни в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський озвучив втрати РФ за 6 днів війни в Україні

Зеленський озвучив втрати РФ за 6 днів війни в Україні
Джерело:  online.ua

У черговому відеозверненні до українців президент Володимир Зеленський повідомив, що за 6 днів війни проти нашої держави російські окупанти втратили вбитими та полоненими понад 6 тис військових.

Джерело: Офіс президента

РФ несете жахливі втрати у війні проти України

Російські матері втрачають дітей у зовсім чужій для них країні. Вдумайтеся в це число: близько шести тисяч загиблих росіян. Російські військові. Через шість днів війни. Це без підрахунку втрат ворога за минулу ніч. Шість тисяч, - підкреслив Володимир Зеленський.

У той же час глава держави звернувся до єврейської світової спільноти із закликом розповідати про те, що російські окупанти коять в Украні.

В перший день війни жорстоко бомбили Умань, куди щороку приїжджають сотні тисяч євреїв. Помилилися. Потім Бабин Яр, де були розстріляно 100 тисяч євреїв. Звертаюсь зараз до всіх євреїв світу - хіба ви не бачите, що відбувається? Тому дуже важливо, щоб саме зараз мільйони євреїв по всьому світу не мовчали. У мовчанні народжується нацизм. Тому кричить про вбивства мирних людей. Кричить про вбивства українців, - заявив Зеленський.

Між тим представники ЗСУ України повідомили про знищення великої кількості ворожої техніки в Сумській області.

Одночасно з тим українські підрозділи 93-ї бригади Холодний Яр на окремих ділянка змусили ворога відступити до державного кордону.

Почнемо цей ранок із добрих новин. Підрозділи 93-ї бригади Холодний Яр на окремих ділянках відтіснили ворога до кордону з Росією. Холодноярці розбили ворожі колони і забрали у росіян багато техніки. Подробиці та фото пізніше, - повідомили у бригаді.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?