В Україну їдуть воювати тисячі добровольців зі всього світу
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну їдуть воювати тисячі добровольців зі всього світу

В Україну їдуть воювати тисячі добровольців зі всього світу
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в Україну прямують перші 16 тис добровольців для участі у протистоянні збройні агресії російських загарбників.

Джерело: Facebook-сторінка Офісу президента України

В Україну їдуть перші добровольці для простояння агресії РФ

Україна щодня отримує зброю від наших партнерів, від справжніх друзів, дедалі більше потужної зброї. Україна вже зустрічає іноземних добровольців, які йдуть до нашої країни. Перші з 16 тисяч, вони їдуть захищати нашу свободу і наше життя, і це буде успішно, я в цьому впевнений, - зазначив президент України.

Зеленський нагадав, що РФ нахабно та безпідставно вторглась в Україну.

Гострий напад агресії, манія величі, манія переслідування, важкі психологічні комплекси і як наслідок – ракетні комплекси, реактивна артилерія, танки та інша бронетехніка, просто як саранча. Всі лінії нашої оборони збережені. На жодному напрямку стратегічної оборони у ворога немає успіху. Вони пригнічені і приречені... Київ, Чернігів, Суми, Миколаїв – тримають оборону. Одеса. Вони хочуть зруйнувати нашу Одесу, але побачать лише дно Чорного моря, бо що вони - ДНО!.. Нас стільки разів хотіли знищити. Не змогли. Ми пройшли стільки всього! І якщо хтось думає, що, подолавши все це, українці злякаються, зламаються чи здадуться – він нічого не знає про Україну. йому нічого робити в Україні, - заявив Зеленський.

У той же час голова держави звернувся до керівництва РФ із закликом вивчати слова "репарації" та "контрибуції".

Президент наголосив, що Україна вимагатиме від РФ відшкодування збитків тієї руїни, яку влаштували російські окупанти.

Ми говоримо Росії: "Вчіть слова "репарації" та "контрибуції". Ви відшкодуєте нам усе, що зробили проти нашої держави, проти кожного українця. У повному обсязі, - зазначив президент.

У той же час Зеленський пообіцяв грошову допомогу українцям, які втратили роботу через вторгнення РФ в Україну.

Наш уряд уже підготував програму для всіх українців, які втратили можливість працювати через війну. Там, де бойові дії, кожен найманий працівник, кожен ФОП та кожен громадянин, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає по 6500 грн без жодних умов, - повідомив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?