Російські загарбники увійшли в Миколаїв
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські загарбники увійшли в Миколаїв

Російські загарбники увійшли в Миколаїв
Джерело:  online.ua

Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомив, що вранці, в п'ятницю, 4 березня, російські окупаційні війська увійшли у місто.

Джерело: Facebook-сторінка голови Миколаївської ОДА

Російські загарбники намагаються захопити Миколаїв 

Голова області закликав містян не вдаватись до паніки та негатити без розбору по всій військовій техниці, оскільки у місті залишаються українські захисники.

Кім також звернувся до жінок із закликом не залишати дітей на вулицях, а чоловіків - поповнити ряди територіальної оборони.

За словами очільника області, 123 бригади вступили у бій із ворогом у Жовтневому. Окрім цього Кім повідомив, що російські окупанти розстріляли директора школи у  селі біля Баштанки.

У МВС України тим часом повідомили, що окупанти звозять у захоплені міста на півдні України підставних осіб, які будуть імітувати радість у зв'язку з приходом окупантів.

Півднем України почали їздити ряджені. Російська Федерація з Криму відрядила кілька автобусів з жителями нібито нашого Херсона, Мелітополя та інших міст, які зараз тимчасово перебувають під контролем РФ, і ці люди зображають радість від того, що вони зустрічають російських окупантів, - повідомив радник міністра МВС Вадим Денисенко.

Зокрема радник очільника МВС повідомив, що до Мелітополя привезли автомобіль ГАЗель "з якимись продуктами харчування", вишикували чергу з 50-60 людей і фотографували, як "нібито щасливі жителі Мелітополя. Тоді як насправді це були підставні люди, завезені з території анексованого Криму.

За словами Денисенка, аналогічна ситуація буде в Херсоні та інших містах півдня України.

Вони не змогли знайти зрадників, які просять росіян дати їм трошки поїсти і за це щасливо їм усміхаються. Тому вони змушені і зараз привозити ось цих ряжених, які показують, що вони нібито українці і нібито раді росіянам. Ми знаємо, що це брехня і про це знатиме весь світ, - підкреслив радник міністра МВС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?