У Путіна назвали умови миттєвого припинення війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна назвали умови миттєвого припинення війни в Україні

У Путіна назвали умови миттєвого припинення війни в Україні
Джерело:  online.ua

Прессекретар очільника Кремля Володимира Путіна Дмитро Пєсков зухвало заявив, що Москва може у будь-який момент зупинити війну в Україні.

Джерело:  Reuters

Кремль висунув Україні умови щодо припинення війни

Зокрема, речник Путіна заявив, що РФ одразу припинить збройну агресію проти України у разі виконання відповідних умов:

  • визнати Крим російським, а т.зв."Л/ДНР" – "незалежними державами"

  • внести поправки до Конституції з відмовою від претензій на вступ до "будь-якого блоку"

Їм сказали, що все це може зупинитися миттю, - цинічно заявив Пєсков.

Однак речник очільника Кремля зауважив, що РФ планує довести до кінця так звану "демілітаризацію" України.

При цьому керівник фракції "Слуга народу" Давід Арахамія заявив, що Україна не погодиться на умови РФ та не визнає анексію Криму та незалежність так званих "ЛДНР".

Між тим радник голови Офісу президента Михайло Подоляк висловив думку, що російська окупаційна армія не вміє воювати проти армій інших країн світу.

Варвари ХХІ століття. РФ пошкодила або знищила 202 школи, 34 лікарні, більше 1500 житлових будинків, включаючи багатоквартирні. Абсолютно без світла, води, тепла понад 900 наших населених пунктів. Армія РФ не вміє воювати проти інших армій. Але відмінно вміє вбивати мирних громадян, - зазначив Подоляк.

Подоляк також заявив, що Зеленський не планує покидати Київ.

Він точно не покине Київ. Він –людина обезбашенна, у доброму значенні слова. Він не боїться. Він вважає, що має перебувати всередині, у серці країни, - заявив Подоляк російській журналістці Юлії Латиніній

Відповідаючі на запитання журналістки щодо спроб замаху на президента, Подоляк підкреслив що питаннями безпеки голови держави займаються представники контррозвідки.

Times" повідомили про два замахи. Я думаю, насправді їх було набагато більше, бо первинна ціль у перші три дні була виключно одна. Основною метою було чинити зовнішній тиск на Київ, увійти та спробувати знищити Володимира Зеленського. Але у Генштабу РФ цього не вийшло, а зараз уже немає сенсу

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?