Російські літаки завдали удару по Білорусі з боку України
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські літаки завдали удару по Білорусі з боку України

Російські літаки завдали удару по Білорусі з боку України
Джерело:  online.ua

11 березня у рамках провокації російські літаки атакували територію Білорусі зі сторони України, завдавши авіаудари по кільком селам Білорусі.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Ворог атакував білоруську територію на кордоні з Україною

Сьогодні о 14.30 від ДПС надійшла інформація, що російські літаки вилетіли з аеродрому Дубровиця (Білорусь), зайшли на територію України, розвернулись над нашими н.п. Городичі та Тумені, після чого нанесли вогневе ураження по населеному пункту Копані (Білорусь), - ідеться в повідомленні.

Зараз 9 прикордонний загін спостерігає зайняття цього населеного пункту ворогом.

Це провокація! Мета - втягнути збройні сили республіки білорусь у війну з Україною!, - наголошують українські військові.

За даними командування Повітряних сил є також інформація про обстріл окупантами н.п. Бухличі та Верхній Теребежів у Білорусі.

Перед цим міністр оборони України Олексій Резніков повідомляв, що російська авіація готується завдати провокаційного удару по ряду населених пунктів Білорусі.

Звертаюся до білоруського народу. Друзі, за інформацією, в якій ми цілком упевнені і яку підтвердили, зараз командування російських окупаційних військ готує серію кривавих провокацій. Згідно з їх злочинним задумом, російська авіація готується завдати удару по ряду населених пунктів на території республіки білорусь, що знаходяться поблизу українсько-білоруського кордону. Зокрема, удару збираються завдати по н.п. Копані Столинського району Брестської області, - сказав міністр.

Метою такої провокації є змусити керівництво Білорусі почати війну проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?