У Путіна погрожують захопити найбільші міста України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна погрожують захопити найбільші міста України

У Путіна погрожують захопити найбільші міста України
Джерело:  online.ua

Речник очільника Кремля Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що російські окупанти не виключають можливості захоплення найбільших українських міст.

Джерело: "РІА Новини"

Кремль погрожує захопленням найбільших українських міст 

У російських збройних силах не відкидають постановки великих населених пунктів в Україні під повний контроль за забезпечення максимальної безпеки населення, - цинічно заявив Пєсков.

На виправдання невдач російської окупаційної армії у війні проти України речник Путіна зазначив, що на початку війни очільник Кремля нібито наказав не проводити негайний штурм міст, включаючи Київ.

За словами Пєскова, такий наказ був відданий нібито тому, що українські військові розміщують озброєння та техніку у житлових кварталах великих міст та населених пунктах.

Речник Путіна також спростував інформацію про звернення Кремля до Китаю по військову та економічну допомогу.

Росія має самостійний потенціал для продовження операції, - заявив Пєсков.

Пєсков також не зміг підтвердити приїзд в Україну скандального чеченсько-російського політика Рамзана Кадирова.

Ні. Таких даних немає. Він, на мою думку, безпосередньо не стверджував, що він знаходиться в Україні. Жодних прямих тверджень не було, тому прошу звертатися саме до адміністрації глави республіки в Чечні, - заявив Пєсков.

При цьому глава Росгвардії Віктор Золотов визнав, що війна Кремля проти України вже йде не за планом.

Хочу сказати, що так, не все йде так швидко, як хотілося б, - зазначив Золотов.

Він додав, що крок за кроком РФ йде до своєї мети та впевнений, що перемога буде за ними.

У той же час президент України Володимир Зеленський заявив, що завдяки згуртованності українського народу, наша країна обов'язково здобуде перемогу над російськими окупантами.

Українців не потрібно переконувати, щоб ставати добровольцями, не потрібно стимулювати, щоб стали допомагати один одному. Потужна підтримка Збройних сил усім народом України. Щирий волонтерський рух. Масовий вступ в терроборону. Солідарність всіх наших людей. Це передумови перемоги. Передумови звільнення всієї нашої країни, - заявив голова держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?