Українські військові знищили вже майже половину окупаційної армії Путіна в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові знищили вже майже половину окупаційної армії Путіна в Україні

Українські військові знищили вже майже половину окупаційної армії Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, упродовж перших 20 днів війни проти України путінська окупаційна армія вже втратила понад 40% свого потенціалу.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Окупанти втратили вже майже половину всіх свої наступальних підрозділів

Так, за 20 днів війни українські захисники розгромили вже майже половину кинутої на захоплення окупаційної армії російських загарбників.

Станом на 15 березня 2022 року, ворогом втрачено (знищено повністю або втрачено боєздатність) до 40% підрозділів, залучених до так званої "операції" на території України, - зазначають представники українського військового командування.

У Генштабі наголосили, що окупанти повністю провалили поставлену перед ними задачу щодо разгрому української армії та виходу на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.

При цьому ворог намагається посили свої підрозділи, перекидаючі резерви у вигляді  сформованих зі зведених підрозділів БТРГ, які зазнали втрат у перші 10 днів війни.

Також військові підрозділи окупантів поповнюються за рахунок найманців із інших держав, зокрема, Близького Сходу.

У Генштабі також повідомляють, що військове керівництво РФ ухвалило рішення про достроковий випуск курсантів вищих військових навчальних закладів на території РФ із подальшим залученням їх до бойових дій проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?